top of page

Om Stephanie

Jeg er mamma til to gutter og er takknemlig for å ha opplevd svangerskap, fødsel og barseltid på min egen kropp- så at jeg kunne fordype forståelsen av pasientene mine. 

Jeg vokste opp i Nord Italia, Sydtyrol i Dolomittene og derfor snakker jeg også tysk, italiensk og ladinisk i tillegg til engelsk og norsk. Jeg er ferdig utdannet med en bachelor i osteopati fra European School of Osteopathy i England i 2010.

Etter fullført studiet jobbet jeg på en veldig travel tverrfaglig klinikk i Sør-Vest-England, og samtidig tok jeg videreutdanning innen pediatrisk osteopati. Selv om jeg hadde undervisning og pasientpraksis både med barn og gravide fra bachelorstudiene ønsket jeg å fordype meg videre i disse fagfeltene. Jeg etterutdannet meg innen osteopatisk pediatri og obstetrikk på Osteopathic Centre for Children (OCC) i London og fik tittelen Diploma in Paediatric Osteopathy etter to år.

I etterutdanningen i osteopatisk pediatri hadde jeg en unik mulighet til å behandle syke barn hver mandag i to år: Det var alt fra spedbarns problematikk som kolikk, sovnproblemer og refluks til eldre barn og tenåringer med mellomørebetennelser, forstoppelser, språk problematikk,  ADHD, CP, dysleksi, dyspraksi, down´s syndrom, autisme, Tourette´s syndrom og meget sjeldne genetiske syndromer. 

 

Gravide kvinner hos OCC ble behandlet for bekkenløsning, ryggsmerter, hevelse i føtter, smerter i ribbene, bekkenbunn smerter, bihulebetennelse, urinveisinfeksjoner og bla. halsbrann. Etter fødselen søkte noen mødrene hjelp for rygg- og bekkensmerter, brystbetennelse, fødselsdepresjon, inkontinens, livmorshalsprolaps og hodepine.

 

I tillegg har jeg også behandlet for tidlig fødte spedbarn i premature og intensiv avdelinger på to sykehus i Nord London samt svært syke barn i småbarnsavdelingene der. 

Etter jeg flyttet til Norge i 2014 med mannen min har jeg undervist som foreleser i en rekke ulike fag ved  osteopatistudiene og veiledet i studentklinikken  på Norges Helsehøyskole i Oslo.

Jeg lader opp batteriene mine med å jobbe i hagen, gjøre yoga, seile og gå tur i sola. 

 

Jeg jobber som selvstendig osteopat i Kristiansand, har en faglig lidenskap for anatomi og oppdaterer kontinuerlig fagkompetansen min med internasjonale kurs- mest målrettet mot kvinnehelse og barn. 

UTDANNING
Osteopat BSc.Hons Ost. 2010 ESO European School of Osteopathy, Maidstone, UK

Barneosteopat D.P.O  2013 OCC Osteopthic Centre for Children, London, UK

 

KURS:

SCCO Osteopathy in the Cranial Field, UK

SCCO Health in Trauma, UK

SCCO Tongue Tie, UK

Biodynanic pathway 1 with Christian Sullivan, UK

Blechschmidt´s Embryology with Averille Morgan, GER

Female Urogenital Visceral Manipulation with Olivier Bazin, DK

Tongue tie Symposium

Osteopathy Conference Berlin 2014/ 15 Fascia, GER

Kinesiotape course, IT

Tongue tie lectures with Bobby Ghaheri, Melissa Cole, Alison Hazelbaker, James Murphy

Osteopath Stephanie Stremair har fosteopat i Kristiansand, osteopati i Kristiansand, Vest-Agder | Spesialisert i osteopati for barn | osteopatisk utdanning i barn, gravide, spesialist barneosteopati Kristiansand | osteopat Dvergsnes | osteopat Sørlandet | barneosteopat Kristiansand

Jeg er registrert osteopat og er medlem av   Norsk Osteopat Forbund.

Logo ESO | Osteopat i Kristiansand, utdannet osteopat i Storbritannia
Logo Osteopathic Centre for Children in London- osteopati for barn utdannelse. spesialisering i barneostepati og gravide
kraniosakral osteopati Kristiansand | Kraniel osteopat i Kristiansand | Kranielle osteopati i Kristiansand | kranielle behandling i Vest-Agder
GOsC - anerkjennt og godkjennt osteopater i Storbritannia- anerkjent osteopat i Vest-Agder
bottom of page